Onze reuenKamp. Jan-Julius vd Gorsselse Heide
Foto Stamboom Tentoonstelling

Jan-Julius is een ervaren kaninchen dekreu met een heel zacht karakter. In mei 2008 is hij Nederlands kampioen geworden. Julius is slechts licht getijgerd, maar uit de combinaties met verschillende black & tan teven zijn vaak heel mooi getijgerde pups geboren. Jan-Julius is de vader van onze teven Emma's Mees, Emma's Merel en Antje's Olivia.
Jan-Jelmer vd Gorsselse Heide (Njk)
Foto Stamboom Tentoonstelling
Jan-Jelmer is een black & tan kaninchen, zoon uit Jan-Julius en Antje vom Driland en heeft inmiddels enkele nestjes pups op zijn naam. In 2007 heeft hij zijn Nederlands jeugdkampioenschap behaald. Jelmer is een lieve, stabiele hond en wij hebben een teefje uit hem aangehouden uit de combinatie met Engels Wishful Emma (Emma's Majestic). Een zoon uit de combinatie met een dochter van Emma (Emma's Mees) is Jan-Josh vd Gorsselseheide (JJ) van Arie van Schaijk (kennel Baron van Nagell in Voorthuizen).

Kamp. Jan-Job vd Gorsselse Heide (Njk, CW '08)
Foto Stamboom Tentoonstelling
Ook Jan-Job (black & tan kaninchen) is geboren uit de combinatie Jan-Julius en Antje. Job heeft diverse nakomelingen uit de combinatie met Teckelberry's Juliet uit de kennel Teckelberry's in Hierden en uit de combinatie met Kamp. Emma's Merel vd Gorsselse Heide (onze Merel's Mona Lisa). Job is in 2008 Nederlands jeugdkampioen en Clubwinner geworden. en in juni 2009 werd hij definitief Nederlands kampioen

Igor vom Driland
Foto Stamboom
Igor is een chocolade & tan dwerg, gefokt door Anja en Frank Brunstering. Igor is onze jongste reu; hij ontwikkelt zich veelbelovend. Op deze foto is hij 3 maanden oud.